Toon Hermans Huis Arnhem


Ons koor: "Zingen voor je leven"


zingt in het Toon Hermans Huis


Het Toon Hermans Huis in Arnhem (THHA) is een inloophuis voor iedereen, die geraakt is door kanker. Wanneer u met kanker te maken krijgt, heeft dit grote impact. Naast de lichamelijke veranderingen, is ook de invloed op uw psyche niet te onderschatten. Niet alleen voor u, maar ook voor de naaste omgeving, zoals partner, gezin, familie, collega’s en mantelzorgers, staat het leven op zijn kop.


Binnenlopen zonder afspraak of verwijzing.

In het THHA kunt u binnen lopen zonder afspraak en zonder verwijzing. U bent welkom voor een kop koffie of thee of voor het meedoen aan een workshop. Of misschien past een persoonlijk gesprek of het volgen van een lezing beter bij u. Ook dat is mogelijk in THHA Arnhem. Onze gastvrouwen helpen u graag bij uw leven weer op de rails te krijgen en gaan daarbij uit van uw vragen en behoeften.


Kortom, u bent bij ons op het juiste adres voor aandacht voor uw persoonlijke verhaal, hulp en informatie bij praktische vragen, bij het verwerken van uw ervaringen en emoties, ontspanning en activiteiten om weer energie op te doen.

Daarnaast bieden onze activiteiten ook gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten met wie u ervaringen kunt uitwisselen. Mensen die aan een half woord genoeg hebben en die door dezelfde achtbaan gaan of gegaan zijn.


Alle activiteiten vinden plaats op de begane grond, waardoor het huis voor iedereen toegankelijk is.


Zorgnetwerk en Oncologisch Centrum .

Het THHA een laagdrempelige, vrij toegankelijke 'haven' voor kankerpatiënten en hun naasten. Hiermee heeft het huis, naast ziekenhuizen en professionele hulpverleners zoals psychologen en maatschappelijk werkers, een belangrijke eigen rol binnen het bestaande netwerk van zorg rondom kanker. Toon Hermans Huis Arnhem maakt nadrukkelijk deel uit van dit zorgnetwerk.

Sinds april 2016 zijn gastvrouwen van ons huis ook vrijwel dagelijks aanwezig in het Oncologisch Centrum van Rijnstate Arnhem.


Adres:

Stadhoudersstraat 60

6828 SM Arnhem


Telefoon: 026 – 21 33 196

E-mail: info@thharnhem.nl

Website Toon Hermans Huis Arnhem:  klik hier


Het huis is goed bereikbaar met het OV. Fietsen kunnen voor het huis worden gestald.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.


Meer informatie over het THHA en wat wij voor u kunnen betekenen, vindt u op www.thharnhem.nl


Wees welkom in het THHA!